2022 Bekçi Alımı Nezaman ?

05.01.2021
499
A+
A-
2022 Bekçi Alımı Nezaman ?

Polis Akademisi bekçi alımı 2021.. 400 mahalle/çarşı bekçi alımları sınavı ne zaman? 2021 bekçi alımı sınav giriş belgesi alma!

Polis Akademisi tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre İstanbul’da görevlendirilmek üzere 400 bekçi alımı yapılacak. 100 soruluk sınava girecek olan bekçi adayları binlerce kişiyle yarışacak. Binlerce aday 2021 bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman yapılacak araştırmasına başladı. 2021 bekçi alımı başvurusu detayları ve bekçilik sınav giriş belgesi haberimizde…

Mahalle ve çarşı bekçisi olmak isteyenler adaylar 2021 yılı bekçi alımları için yapılan sınavları araştırıyor. 2021’de Polis, bekçi, komiser yardımcısı gibi alımlar yapılacak. 2020 yılında bekçi alımları başvuru tarihleri Emniyet Genel Müdürlüğü ya da Polis Akademisi’nin yapacağı açıklamayla duyurulmaya devam ediyor. Polis Akademisi Başkanlığı tarafından gelen son açıklamaya göre; 2020 yılı 1. Dönem bekçi alımı için yapılacak sınav tarihi duyuruldu. Bekçi alımları için yapılan sınav duyurusunda İstanbul için toplam 400 bekçi alımı yapılacak. 400 bekçi alımı için yapılacak sınavda 100 soru sorulacak. Binlerce aday 2021 bekçi alımı yazılı sınavı ne zaman yapılacak araştırmasına başladı. 2021 bekçi alımı başvurusu detayları ve bekçilik sınav giriş belgesi haberimizde…

BEKÇİLİK SINAVI NE ZAMAN?

SINAVIN ADI: 2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı

SINAV MERKEZİ: İstanbul

BEKÇİLİK SINAVI TARİHİ, GÜNÜ VE SAATİ : 16 Ocak 2021 Cumartesi günü, saat 14.00

BEKÇİ ALIMI SINAV UYGULAMASI

2020/1. Dönem Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavına, şahsen müracaatları alınan ve ön sağlık kontrollerini başarıyla geçerek yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar alınacaktır.

Sınavda çoktan seçmeli 5 (beş) seçenekli testlerden oluşan A ve B soru kitapçığı kullanılacaktır.

• Kullanımı doktor raporu ile belirlenen hasta veya engellilere ait cihazlar (işitme cihazı, insülin pompası, kan şekeri ölçüm cihazı ve benzeri) hariç sınava gelirken yanlarında; çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan cihazlar ve kulaklık, kolye, küpe,bilezik, yüzük, broş ve benzeri eşyalar ile her türlü elektronik ve/veya mekanik cihazlarla, depolama kayıt ve veri aktarma cihazları, databank, sözlük, hesap makinesi, kâğıt, kitap, defter, not defteri vb. dokümanlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlar, ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek nesneleri bulunan adaylar sınav binasına alınmayacaktır.

• Adaylar sınava gelirken yanlarında iki adet siyah uçlu kurşun kalem, silgi ve kalemtraş bulunduracaklardır. Ayrıca adaylar sınava bandajı çıkarılmış şeffaf şişe içinde su getirebileceklerdir.

• Adaylar sınava, sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgelerinden birisi (T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı, T.C. kimlik kartı, geçerlik süresi devam eden pasaport veya sürücü belgesi) ile gireceklerdir. Sınav giriş belgesi ve geçerli kimlik belgesi yanında olmayan adaylar sınava alınmayacaktır.

• Adaylar, nüfus müdürlüklerince verilen fotoğraflı, imzalı-mühürlü/barkodlu- karekodlu geçici kimlik belgesi/ T.C. kimlik kartı talep belgesi ile sınava alınabilecektir.

• Sınav soruları ve cevap anahtarları 19 Ocak 2021 tarihinde https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır.

• Sınav sonuç bilgileri 15 Şubat 2021 tarihinden itibaren https://www.pa.edu.tr ve www.meb.gov.tr ya da http://odsgm.meb.gov.tr internet adreslerinden yayımlanacaktır.

BEKÇİ ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK? (2021)

Koronavirüsten dolayı emniyet ve sağlık personeline olan ihtiyaç arttı. Doktor, sağlık memuru, hemşire, uzman doktor alımlarından sonra ikinci sırada da Emniyet’in yapacağı alımlar olacak.
Bekçi alımlarını Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasıyla duyurusu yapılacak. Polis Akademisi Başkanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü’nün son dakika 2021 bekçi alımlarına dair bir duyurular geldikçe paylaşmaya devam edeceğiz. Bekçi olmak isteyenlerin bir diğer merak ettiği konu ise bekçiler ne kadar maaş alıyor sorusunun cevabı oldu. Asgari ücret, enflasyon gibi birçok etkenle değişen bekçi maaşları ne kadar? İşte bekçi olma şartları ve bekçi maaşları!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.