2021 Yılında Kaç Gün Resmi Tatil Var? İşte Resmi Tatil Takvimi

05.01.2021
349
A+
A-
2021 Yılında Kaç Gün Resmi Tatil Var? İşte Resmi Tatil Takvimi

2021 yılının bitmesine az kaldı . Tatil günlerini tükettik. Önümüzde sadece yılın son resmi tatili olan 29 Ekim kaldı. Çalışanların çoğu şimdiden 2018 yılında kaç gün resmi tatil var haberlerini aramaya başladı bile. Peki 2021 yılında çalışanlar kaç gün tatil yapacak?

Ceptenhaber ekibi olarak , 2021 yılında yapacağımız tatil günlerini sizlerle detaylı bir şekilde paylaşıyoruz. Hangi resmi tatil hangi güne denk geliyor, hangi resmi tatil de kaç günlük tatil olacak , 2021 yılında toplam kaç gün tatil var gibi sorularınızın cevabını yazımızda bulacaksınız.

2021 Yılında Çalışanlar için Kaç Gün Tatil Var ?

Çalışanlar , 2021 yılında hafta sonu tatilleriyle bayram tatilleri birleştiğinde toplam 104 gün  , hafta sonuna denk gelmeyen bayram günleri de eklendiğinde 116 gün tatil yapacak.

Yeni Yıl (Yılbaşı ) Tatili

2021’in ilk tatili 1 Ocak Pazartesi gününe denk gelen Yılbaşı tatili olacak ve  hafta sonu ile birleşecek.

23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı Tatili

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı da pazartesi gününe denk geliyor. Hafta sonu da eklendiğinde 21 Nisan Cumartesi tarihinden başlayarak yapılacak tatil süresi 3 gün oluyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Tatili

Çalışanlar , salı gününe denk gelen 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü tatiline pazartesi günü de eklenirse hafta sonuyla birlikte 28 Nisan 2021 Cumartesi gününden itibaren 4 gün tatil yapacak.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik Ve Spor Bayramı Tatili

Cumartesi gününe denk gelen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için ekstra bir tatil yok.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Tatili

Demokrasi ve Milli Birlik Günü pazar gününe denk geliyor. Bu yüzden tatil söz konusu değil.

Ramazan Bayramı Tatili

15 Haziran Cuma günü başlayan Ramazan Bayramı tatili de hafta sonuna denk geliyor. Eğer Arefe Günü de tatil olursa , çalışanlar 4 gün tatil yapmış olacak.

Kurban Bayramı Tatili

2021 yılında Kurban Bayramı arefesi pazartesi gününe denk geldiği için tatil 18 Ağustos’ta başlayacak ve 27 Ağustos’a kadar devam edecek.

30 Ağustos Zzfer Bayramı Tatili

30 Ağustos Zafer Bayramı Perşembe gününe denk geliyor.  Cuma gününü tatil olarak ayarlayabilenler için  4 gün tatil olacak.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TATİLİ

Pazartesi günü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hafta sonu ile birleşiyor .Yılın son tatili olan bu bayramda çalışanlar için 3 günlük tatil var.

Not : Özel sektör çalışanları için tatil süreleri değişiklik göstermektedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.