Samsung Galaxy Note 8 Piyasaya Çıktı!

24.08.2017
217
A+
A-
Samsung Galaxy Note 8 Piyasaya Çıktı!

Samsung kullanıcılarının dört gözle beklediği Galaxy Note 8 Çıktı! Yeni çıkan Galaxy Note 8 ile neredeyse piyasayı alt üst etti. Ürün özellikleri fiyatına göre çok iyi! Tecih edebilmeniz için bir çok özelliği barıdırıyor. Bizde sizin gibi özelliklerini görmek için sabırsızlanıyoruz buyurun beraber inceleyelim.

İşlemci Gücü Olağanüstü

Exynos 8895 64Bit 10nm Octa Core (2.3GHZ Quad+1.7Ghz Quad) işlemciye sahip Note 8 Düşük güç tüketimi ile güç tasarrufu sağlıyor. 6 GB LPDDR4x  Ram Kapasitesi ile de tüm işlemleriniz için güçlü bir yapıya sahip.  İşletim sistemi ise Android 7 ile kullanıcılarına kolay kullanım sağlıyor.

Ekran Kalitesi ve Kamera

Göz kamaştıran görüntüsü üzerine birde ekran kalitesi ile ön plana çıkıyor. 6.3″ inç ekran büyüklüğüne sahiptir ve  Super AMOLED Quad HD+ (2960×1440) 521ppi ile süper ötesi bir ekran kalitesi ile göz zevkinizin doruklarını yaşıyorsunuz. 12 MP Dual Pixel ve 12MP AF OIS Çift kamera özelliği ile gelen Note 8’de Çekimleriniz ile gerçeği daha iyi yansıtabileceksiniz. 2x optik zoom ve 10x dijital zoom özelliği ile daha uzağı yanınızda hissedebileceksiniz.

Pil ve Bellek

3300 mAh Pil gücü kullanıcılar için biraz daha yükselmiş ve işlemci vs diğer özellikleri ile güç tasarrufu sağlayarak daha uzun süre kullanım sağlayacaktır. 64GB UFS 2.1 özelliklerinde dahili belleğe sahip ve 256 GB’a kadar yükseltilebilen harici bellek ile çekimlerinizde kesinti yaşamayacaksınız.

Diğer Özellikleri

S-Pen (IP68) Kalem özelliği ile deftere ve kitaba gerek kalmayacak. Bunun yanında Basınç Sensörü,IP68, İris Tarayıcı, Yüz Tarayıcı, Parmak İzi Okuyucu, MST, NFC, AOD, Kalp Ritim Sensörü, Kablolu ve Kablosuz Hızlı Şarj özelliği kullanıcılara kolay kullanım sağlayacak.  74.8×162.5×8.6 mm boyut ve 195 gr ağırlığa sahip.

Sizce Değermi?

Kesinlikle iş adamıysanız yada iş kadını bu cihaz ile telefon deneyiminiz artacak ve kullanımınız çok kolay olacak. Kameraya ihtiyacınız olmayacak belkide bir bilgisayara.. Fiyatı özelliklerine göre uygun denilebilir. Biz tavsiye ediyoruz ve Samsung kalitesini hissedenler arasına bekliyoruz. Ön sipariş verenler ise SamsungWA 500 ₺ lik hediye çeki kazanıyor.

 

Fiyatı: 4999 ₺ 

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.