Erkeklerin Gerçekten Sevip Sevmediği Nasıl Anlaşılır ?

21.09.2017
1.603
A+
A-
Erkeklerin Gerçekten Sevip Sevmediği Nasıl Anlaşılır ?

Gerçekten Beni Seviyor mu ?

Seven, gerçekten değer veren erkeklerin yapmayacağı davranışlar vardır. Bu yazımızda o davranışlara örnekler bulacaksınız. Boşlukta olan kadınları güzel sözlerle kandırmak çok kolaydır. Birşeyler beynimizi kemirmeye başladığında ise cevapsız  sorular bizi ele geçirir . ” Gerçekten beni seviyor mu ? ”  , ”  Benim gibi seviyor mu ? ” , “Neden Ben ?” 

 

Dış Görünüşünüzü Sürekli Eleştiriyor mu ?

Saçın neden sarı, ya da saçını neden sarıya boyamıyorsun? Biraz kilo vermeyi düşünür müsün? Zayıflasan çok güzel olursun. Kilo almalısın. Bence birkaç kilo alsan daha tatlı olursun. Neden böyle giyiniyorsun, biraz modaya uysan da şöyle giyinsen.

Eğer bu sorularla sık sık karşılaşıyorsanız, hayatınızdaki erkek sizi koşulsuz şartsız sevmiyor demektir. Seven ve olgunluğa erişmiş bir erkek, sizi severken olduğunuz gibi kabul eder. Daha ilişkinin ilk gününden itibaren sizi değiştirmeye ve kendine göre şekillendirmeye çalışmaz. Gerçekten seven  bir erkek beraber olduğunu kadını eleştirmez ve beğenmemezlik yapmaz. Koşulşuz sever.

Kişisel Gelişim Uzmanı Mümin Sekman’a göre, çiftler, birbirlerine vücut dilleri ile “seni seviyorum”, “seni sevmiyorum” ve “seni önemsemiyorum” mesajları veriyor. Yani aşk vücut diliyle başlıyor, sonra konuşma diline geçiyor.

 

 

Sizden sakladığı bir şeyler mi var?

Olgun ve gerçek bir ilişkide gizli saklı hiçbir şey olmaz. Sosyal medya hesapları, cep telefonu mesajları, aramalar ve konuşmalar gizli saklı olmamalıdır. Hayatınızdaki erkek sizden saklı konuşmalar yapıyor ve hayatına sizi dahil etmiyorsa, cep telefonunu sizden saklıyorsa ilişkiniz sağlam temellere dayalı değil desek yalan olmaz. Sağlıklı ve oturmuş bir ilişki tamamen şeffaf olmalıdır.

Erkekler de duygusal olabilir

Olgun ve akıllı bir adam, duygusallığını ve hassasiyetini göstermekten veya romantik olmaktan dolayı eleştiri almaktan  korkmaz. Duygularını açık açık ifade eder. Seviyorsa sevgisini açıkça gösterir. Bu tür davranışlar sağlıklı bir ilişki kurmanın en önemli bir parçalarından biridir.

Erkekler arkadaşlarıyla hep beraber biraraya geldiğinde , asla kadını arkadaşları arasında ikinci hissettirmez.

Seven Erkek Şiddet Uygulamaz

Gerçekten seven adam , sevdiğine kıyamaza ve vuramaz, ne kadar kızarsa kızsın. Ayrıca ; bir erkeğin kadına davranışı yalnızca kişiliğine değil, aynı zamanda kadının kendi davranışına bağlıdır.  Bu iki ayrımı gözetmek lazım.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Sıradan biri dedi ki:

    Erkeklerin başı batsın. En iyisinin kafasına osurayım.

error: Content is protected !!